Uber Yeniden Türkiye'de

Uber yasağı üst mahkemeden döndü. Uber Türkiye genelinde tekrar faaliyet gösterebilecek. Uber, mobil cihazlarda kullanılan bir uygulamadır. Uber'i akıllı telefonunuza indirdiğinizde, gitmet istediğiniz noktaya araç, tekne, ve taksileri kolaylıkla çağırabiliyorsunuz. Uber'den çağırdığınız araçları uygulama üzerinden nerede olduğunu kontrol edebilirken sürücüyle de irtibat halinde olabiliyorsunuz. Uber, Türkiye’de geçtiğimiz yıllarda yasaklanmıştı. Bunun nedeni taksicilerin yeterince para kazanamamalarıydı. Yeni gelen habere göre Uber artık tekrar işleyiş içinde.

Yazan: Deniz Erçelen