Sağlık Bakanı Koronavirüs Aşısı Yaptırdı

Acil Kullanım Onayı’nın verilmesi sonucunda Ankara Şehir Hastanesi’nde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya COVID-19 aşısı yapıldı. Aşı sonrası ilk sözleri ise umutlu ve olumluydu. Fahrettin Koca: ​"Ben öncelikle bu aşılama çalışmasının, programının milletimize hayırlar getirmesini diliyorum, daha önce de tünelin ucunda ışık göründü demiştim hatırlarsanız. Bugün de öyle bir gün" dedi. Aynı zamanda da herkesin aşı olması gerektiğini düşündüğünü de belirtti: “Önümüzdeki günlerin aydınlık olacağına inanıyorum. Milletimize, memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Ve herkesin de mutlak aşı olması gerektiğinin altını çizmek istiyorum. Çünkü bu hastalıktan korunmanın en önemli yollarından birisi aşı. Normal eski hayatımıza dönmek için aşıyı mutlaka yaptırmamız gerekiyor.” dedi.

Begüm Bulgurluoğlu'23