Mutasyona Uğramış Koronavirüs Türkiye'de

Fahrettin Koca İngiltere’den gelen 15 yolcuda mutasyona uğramış koronavirüs çıktığını doğruladı ve bu sebepten dolayı İngiltere’den Türkiye’ye girişler geçici olarak durduruldu. Bugünkü vaka sayısı 12,203 olarak görülürken toplam vaka sayısı 2,220,885 oldu. Bugün 212, toplamda ise 21.093 kişi koronavirüs sebebi ile vefat ederken Koca, aktif vaka sayısı ve ağır hasta sayısının düşmeye devam ettiğini söyledi ve "Kayıplarımızda düşme eğilimi başladı. Ağır hasta sayısındaki azalışa bağlı olarak kayıplarımız azalacak." dedi.

Sude Aytekin'22