Mesut Özil Fenerbahçe'de

Dünya yıldızları arasında gösterilen Mesut Özil gibi bir yıldızın transferini resmi olarak açıklamaya hazırlanan Fenerbahçe'de heyecan dorukta. Uzun süredir Fenerbahçe'nin takıma katmak istediği yetenekli futbolcu Mesut Özil her konuda anlaştığı açıklandı. Arsenaldan ayrılan ünlü futbolcunun yarın Istanbul’a gelip Fenerbahçe ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Özil, Fenerbahçe ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayacak ve bunun karşılığında toplam 10 milyon Euro alacağı açıklandı. Fenerbahçe taraftarları Tarkan’ın ünlü şarkısı ‘Gül Döktüm Yollarına’ ile kutlamalara başladılar bile. Sosyal medyada önce Fenerbahçe, "Gel gündüzle gece olalım" paylaşımını yaparken Mesut'tan buna yanıt geldi. Yıldız oyuncu, sarı-lacivertli kalpler koyarak kum saati emojisi paylaştı.

Deniz Erçelen'24