Kendi Kendini Onaran Telefon

Apple yeni bir patent aldı! Apple geliştirdiği yeni özellikle yine gündemde. “Kendi kendini onaran” bu telefonda cam katmanların arasında iletken film var. Böylece kırık camın haberini hem size e-mail yoluyla gönderiyor hem de servisten randevu alacak. Bu patentin aynı zaman da “iCar”’ın bir parçası olabileceği düşünülüyor. Apple hasar gördüğünde sahibini ve onarım servisine bilgilendirme yapan ön cam için de patente başvurdu. Apple zaten uzun zamandır araba endüstrisine girmeye hazırlanıyordu, Steve Jobs’un ölmeden önce bir araba tasarlamayı düşündüğü söyleniyor. Elon Musk ise Apple’ın Tesla'ya rakip olma planlarının gizli olmadığını söyledi.

Begüm Bulgurluoğlu'23