İzmir'i Hortum ve Dolu Vurdu

İzmir'de dolu yağışı ve hortum meydana geldi. Hortum ağaçların devrilmesi, araçların etrafa savrulması ve evlerin çatılarının uçması gibi çeşitli trajik olaylara yol açtı. Kuvvetli hasarlar ortaya çıkaran hortumun en çok Alaçatı Port bölgesini etkilediği öğrenildi. Yaralanan vatandaşların sayısının 16'ya yükseldiği açıklandı. Durumun ciddiyetinden ötürü İzmir Büyükşehir Belediyesi, “Sağanak yağışla birlikte Urla, Güzelbahçe, Narlıdere başta olmak üzere bazı ilçelerimizde dolu yağışı da etkili oluyor. Ekiplerimiz su baskınlarına karşı alarmda. Vatandaşlarımızın da dikkatli olmasını rica ederiz” uyarısında bulundu.

Melis Seven'22