İzmir Depremi Güncel Durum

Depreme yakın olan Seferihisar gibi sahil ilçelerinde tsunamiler gerçekleşti. Meydana gelen felakete ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Instagram gönderimizde görebilirsiniz. Ayrıca deprem sırasından binalar içerisinden görüntüler ortaya çıktı. Depremde ölen sayısı 109'a çıkarken yaralanan 1027 kişiden 883'ü taburcu edildi. 144 kişinin tedavisi devam ediyor. Arama kurtarma çalışmaları ise 17 binanın 5'inde sürüyor. Deprem sonrası 44'ünün büyüklüğü 4'ün üzerinde olan toplam 1464 artçı sarsıntı kaydedildi.