İstanbul Senin Karar Senin

Istanbul belediyesi, Taksim, Salacak ve Bakırköy için düzenlenen tasarım yarışmasında ödül kazanmış projeler arasından yapılacak seçimi bizlere bıraktı! “İstanbul senin” diyerek, bizim karar vermemizi istediler. Özellikle Taksim Meydanına dikkati çekmiş olan İstanbul Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, bütün İstanbul’a oy kullanmaları yönünde seslendi. 19 Ekim’de açılan oylama sistemi 12 Kasım 2020’de kapanacaktır.

Oylar https://istanbulsenin.org sitesinden kullanılabilir. Ben oyumu kullandım!