Hep Birlikte

21 Ekim Çarşamba günü yapılan Öğrenci Birliği sunumunda diğer grubun çekilmesiyle birlikte 2020-2021 yılı öğrenci birliği grubumuzun HisarOnline olduğunu öğrendik. Ben, bu yazıyı hem okulumuzdaki bir lise öğrencisi, hem de öğrenci birliğinin içinden bir göz olarak yazıyorum. Konuşmamızda da belirttiğimiz gibi, öğrenci birliğinin okulumuzda çok da iyi bir itibarı olduğu söylenemez. Her ne kadar güzel aktiviteler, güzel yenilikler gerçekleştirilse de, vaat edilen şeylerin her zaman tamamen gerçekleştirilemediğine şahit olmuş bir ekibiz. Bu yılki temamızı HisarOnline olarak, 8 kişinin ötesinde olmamız yönünde belirledik. Yıllardır bütün projeler her dönemden sadece ikişer kişiyle gerçekleştirilmeye çalışılıyor. Biz bir binada 400 küsür kişiysek, niye bu sayıyı sınırlıyoruz? 8 kişinin ötesine çıkmak öncelikli amacımız. Küçük bir ‘’spoiler’’ vermek gerekirse ilk yeniliğimizi bir platform oluşturma yönünde gerçekleştiriyoruz. Bu süreci ‘’8 kişilik’’ grubun dışında olan Ralfi Bahar’ın yardımıyla gerçekleştiriyoruz. Burdan anlaşıldığı gibi biz HisarOnline olarak yapacağımız her şeyi birlikte yapabileceğimize, ancak bütün lise olarak ‘’biz’’ olursak hayallerimizin gerçekleşeceğine inanıyoruz. ‘’Hep aynı insanları görüyoruz’’ isyanının da devam edecek olmasını üzülerek belirtiyor, bütün lise bu işte beraber olduğumuz sürece herkesin görüleceğini sevgiyle iletiyorum:)

Yasmin Erkohen ’22