"Hayalet Uçaklar" Satışa Çıkarıldı!

Atatürk Havalimanı’nda bulunan “hayalet uçaklar satışa çıkarıldı. Uçuş ömrünü tamamlamış değişik tipteki 9 uçak açık arttırmaya çıkarıldı. Uçakların ihaleleri 14 Ocak günü yapılacak. Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Atatürk Havalimanı’nda bulunan çoğu iflas eden havayolu şirketlerine ait, uçuş ömrünü tamamlamış değişik tipteki dokuz uçağı toplam 3 milyon 70 bin lira bedelle açık arttırmaya çıkaracak. Küçük veya büyük her tipten olan bu uçaklar sizce açık arttırma sonucu kaç liraya satılacak? Satışa sunulan uçakların fiyatları ise şu şekilde, TC-KET Tescilli Hava Aracı 210 bin lira, TC-SGB Tescilli Hava Aracı 500 bin lira, TC-MHK Tescilli Hava Aracı 30 bin lira, TC-OYC Tescilli Hava Aracı 550 bin lira, TC-COA Tescilli Hava Aracı 550 bin lira, TC-OIM Tescilli Hava Aracı 550 bin lira, TC-TTB Tescilli Hava Aracı 300 bin lira, TC-TTA Tescilli Hava Aracı 300 bin lira, TC-CHY Tescilli Hava Aracı 80 bin lira olarak belirlendi.