Google Çöktü mü?

Bugün Türkiye’de saat 14:00 civarı Google servislerine erişimde sorun yaşandı. YouTube başta olmak üzere Google, Gmail, Google Drive, Google Docs gibi Google servislerine erişmek isteyen milyonlarca kullanıcı, hata mesajları aldı. İngiltere merkezli olarak başladığı görülen hizmet kesintisinden dolayı bir çoğumuzun okulu yarıda kesildi. Kullanıcılar, Gmail hesabına girmek istediğinde "Maalesef hesabınız geçici olarak kullanım dışı” yazısını gördüler. Bu durumun yarattığı rahatsızlık için özür diler ve birkaç dakika içinde yeniden denemenizi öneririz" uyarısı ile karşılaştılar. YouTube'a girmek isteyenler ise "Bir şeyler ters gitti" (Something went wrong...) yazısı ile karşı karşıya kaldılar. Yaklaşık yarım saat süren sorunun, TSİ 15:30 itibariyle kademeli olarak giderilmeye başladı. Şu anda her şey normale dönmüş bulunmakta.