Formula 1 Türkiye Grand Prix Heyecanı Başlıyor

Grand Prix Yarışları olarak da adı geçen Formula 1; tek kişilik, açık tekerlekli otomobil yarışlarının en yüksek düzeyini oluşturan yarışlar dizisidir. 9 yıl aranın ardında F1, bugünden, yani 13 Kasım’dan 15 Kasım’a kadar sürecektir. Pandemi dolayısıyla seyircisiz düzenlenen F1 yarışları ekran başından canlı olarak izlenebilecektir. Akışa ve yayın saatlerine dair bilgi vermem gerekirse; Bugün saat 11.00’de 1. Antreman Turları, saat 15.00’de 2. Antreman Turları, 14 Kasım Cumartesi günü saat 12:00’de 3. Antreman Turları, saat 15:00’de Sıralama Turları ve son olarak heyecanla beklenen yarış 15 Kasım Pazar günü 13:10’da ekranlarda izleyicileriyle buluşacaktır. Şimdiden iyi seyirler:)

Yasmin Erkohen'22