Arabayı Durdurdu Gelini Dövdü

Ülke olarak birden fazla zorluk yaşadığımız bu günlerde, birlik olmamız gerekirken hala içimizi acıtan, canice haberlere tanık oluyoruz. Hatay’ın Belen ilçesinde düğüne gittikleri varsayılan bir çift, yolun ortasında araçlarından inerek bir tartışmaya tutuldular. Damat, yanındakilerin müdahalelerine rağmen gelini acımasız yumrukları ve tokatları ile darbetti. Gelinin şikayetçi olması üzerine damat gözaltına alındı. Şiddetin hiç bir açıklaması yoktur. Gerek Dünya, gerek Türkiye olarak yaşadığımız bu zor günlerde bunun açıklamasını bile yapmıyor olmamız ve herkesin bunun bilincinde olduğunu bilmemiz gerekir.