Amerika Binalarını Tahtalarla Çevreledi

Amerika’da 3 Kasım Salı günü gerçekleşecek olan seçimler öncesinde halk olası bir kaosa ve taraflar arası çatışmalara karşı ciddi önlemler almaya başladı. Washington’da Beyaz Saray’a yakın olan sokaklarda insanlar evlerin ve mağazaların çoğunlukla giriş katlarını bir zarar görmesini engellemek amaçlı tahtayla kaplamaya başladı. Trump’ın başkan olarak kalması veya rakibi Joe Biden’ın başkan olarak seçilmesi, halkın fiziksel hasarlara karşı önlemler alma ihtiyacı duyduğu olaylara neden olacak gibi görünüyor.