29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Bugün Cumhuriyetimizin 97. Yılı. Atamızın adımlarından gidişimizin 97. Yılı.Cumhuriyet bayramı bizim için çok önemlidir. 97 yıl önce bugün Mustafa Kemal Atatürk cumhuriyeti ilan etmiş ve ülkemize özgürlüğümüzü kavuşturmuştur. Atatürk’ün bizlere armağan ettiği cumhuriyet sayesinde modern Türkiye’mizin birçok kazanımı olmuştur. Bunlar arasında en önemlileri halkımızın kendi kendini yönetme hakkını kazanmasıdır. Ayrıca bu sayede birçok batı ülkesinden önce, 1934’te Türk kadını da seçme ve seçilme hakkını kazanmıştır. Özgürlüğümüzü kazanmamızın şerefine kutlanan bu bayramda çok mutluyum ve gururluyum. Yeni neslin Atatürk’ün izinden gitmesini görmek herkes için çok büyük bir sevinçtir. Biz Türk gençliği bizlere armağan edilen bu Cumhuriyeti ileriye taşımakla görevliyiz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı herkes için kutlu ve mutlu olsun!